Decoratiuni festive

LOVE  EVENTS…o denumire cu nume de dragoste…

Se vorbeste despre aranjamentele florale ca pot defini stilul evenimentului,insa pentru aceasta trebuie facuta o alegere corespunzatoare locatiei alese deja. Buchetul  miresei, al nasei, si cele pentru domnisoarele de  onoare se realizeaza in functie de preferinte,tinuta si tema nuntii.

Noi va punem la dispozitie decoruri florale ce delimiteaza spatii,dar nu in ultimul rand aranjamentele florale pentru biserica,primarie  sau  masini. Pe vas de sticla (bol sau vaza inalta),pe suport din fier forjat(arcadele de la intrare in local si de la masa mirilor,stalpisorii metalici  de-o parte si de alta a covorului rosu), aranjamentul floral ofera intotdeauna un plus de rafinament  si eleganta nuntii.

Pe langa aranjamentele florale si cele cu baloane,decorul meselor si al scaunelor intregesc atmosfera festiva. Pentru acest lucru va oferim in regim de inchiriere huse pentru scaune ,fete de masa  si esarfe  din diverse materiale:satin, tafta si tulle,intr-o gama variata de culori si combinatii de culori.

Pentru toate cele mentionate mai sus noi va oferim bonusuri exceptionale, consultanta,idei de amenajari si decoratiuni  preluand pe rand de pe umerii dumneavoastra:agitatia,tensiunea si stresul si facandu-va pe voi….invitati la propriul eveniment.!!!!

Aveti in minte ceva si credeti  ca nu puteti realiza ????…contati pe noi !!! Suntem gata sa va transformam visul  in realitate. Apeland la noi,apelati  la o echipa tanara,dinamica,entuziasta,pregatita sa preia ideile si dorintele dumneavoastra pentru a organiza evenimentul asa cum vi-l doriti!!!

Iubeste frumusetea…doreste-ti stilul…indrazneste sa-ti folosesti mintea… si lasa-ti instinctul sa ne aleaga!!!

LOVE EVENTS…pentru evenimente din DRAGOSTE!!!


Lasa-ne un mesaj