Buchete si lumanari

În vechime se credea că mirosul florilor alungă spiritele rele şi aduce noroc şi prosperitate celei care îl poartă. De asemenea, florile semnifică fertilitate şi un începutul unei vieţi mai bune.

Până la urmă alegerea buchetului de mireasă ţine de gust şi de preferinţele personale ale fiecărei persoane. Pentru cei indecişi însă, oferim în continuare câteva informaţii care ar putea ajuta la ieşirea dintr-un eventual impas.

Iata două sfaturi foarte importante: Naşa este cea care comandă buchetele, însă mireasa trebuie să fie de acord cu alegerea făcută. Aveţi grijă şi consultaţi-vă înainte de a comanda un buchet pentru a evita surprizele neplăcute într-o zi în care nimic nu ar trebui să meargă rău! Din acelaşi motiv, aveţi grijă şi comandaţi buchetele din timp astfel încât să nu riscaţi să rămâneţi fără acest accesoriu în ziua nunţii. Nu uitaţi – cu cât un buchet este mai deosebit şi mai pretenţios, cu atata necesită mai mult timp pentru realizare.

Buchete de mireasa din trandafiri albi
Trandafirii albi sunt simbolul puritatii, simbolul unui nou inceput si se potrivesc de minune unui astfel de moment, unui cuplu la inceput de drum. In plus, trandafirul este cea mai utilizata floare in buchete de mireasa, ceea ce il face si oarecum… Clasic!!!

Buchete de mireasa din trandafiri rosii
Trandafirii rosii reprezinta dragostea. Si ce moment ar putea fi mai potrivit decat nunta, pentru a purta un astfel de buchet. Trandafirii rosii se regasesc in topul preferintelor femeilor din toata lumea atat datorita aspectului lor, cat si datorita parfumului lor.

De asemeni,  sunt la mare cautare buchetele din trandafiri realizate din 2-3 nuante(degrade),cele de crini,orhidee si chiar cale.Cunoscuta mai mult in varianta alba, aceasta floare este din ce in ce mai cautata in variantele colorate. Cala este o floare ce se planteaza primavara, fiind inflorite in lunile de vara, ceea ce face sa fie perfecta pentru a fi folosite pentru o nunta de vara cu un buchet de flori fresh.Daca ne mai gandim si ca pot fi combinate cu diverse alte flori cu usurinta, atunci imediat ne dam seama ca putem avea o multime de variante, de modele ingenioase, frumoase si elegante pentru nunta.

Daca sunteti în cautarea unui buchet deosebit, a unor lumanari de nunta sau botez sau daca doriti sa oferiti un aranjament cu flori proaspete, de calitate, va asteptam la noi.

Floraria ” Elly”