Dance Feelings

DANCE FEELINGS

Dansul este un mod placut de a ne dezvolta armonios, de a ne relaxa si de a face miscare in acelasi timp. Prin dans ne putem imbunatati  sanatatea  dar putem sa atragem si privirile celor din jur cand ne aflam in club sau la petreceri.

Scoala ” Dance Feelings” a fost infiintata in martie 2005 si tinta ei este aceea de a oferi o alternativa placuta si instructiva de petrecere a timpului liber.Atmosfera creata in cadrul scolii este mai greu de descris insa se poate simti cu usurinta,drept dovada va citam descrierea unei participante la petrecerile noastre: „acesti oameni se rup de tot banalul vietii cotidiene si acolo vibreaza pur si simplu. Zambetul de pe fetele lor e martor,am ramas muta in fata lor.Ii admir pur si simplu,sper intr-o buna zi sa-i pot urma”.

„Dance feelings” va ofera de asemenea in afara cursurilor de dans si diferite momente artistice la evenimente(nunti) constand in dansuri moderne si /sau dansuri de grup pentru invitati. Momentele artistice sunt adaptate in functie de cerintele dumneavoastra.

www.dancefeelings.ro

Instructor: George PIPEREA – 0766.288.796